Короп на вугіллі з овочами

Автор: Мария Вихарева, г. Киев Дата: 09.04.2014 Просмотров: 5112 Комментарии : 0

Карп на углях с овощами Вам буде потрібно:

  • короп
  • 2 моркви
  • 1 корінь селери
  • 1 цибулина
  • 300 гр печериць
  • спеції: аніс, чорний перець горошком, білий мелений перець

Випотрошеного коропа натираємо сіллю зовні і зсередини. Пасеруємо овочі та гриби, додаємо туди спеції, заважаємо. Пасерування розкладаємо в черевці риби, робимо легкі надрізи по боках і закладаємо в надрізи овочі.

Загортаємо коропа в фольгу і запікаємо на вугіллі або в духовці.

Уникаємо додавання лимонів та іншої кислоти, так як природна солодкість коропа і без них хороша.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, короп фарширований

Теги: аніс , перець білий , перець чорний

Связанные товары