Пастернак, запечений з калінджі і кмином

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 03.04.2014 Просмотров: 4636 Комментарии : 0

Пастернак запеченный с калинджи и тмином Вам буде потрібно:

  • 3 пастернаку
  • 1 ст.л. цедри апельсина
  • сік 1/2 лимона
  • 1/4 ч.л. насіння кмину
  • 1/4 ч.л. насіння калінджі
  • 1/8 ч.л. меленого коріандру
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1 ст.л. кукурудзяної олії
  • 1 ст.л. меду

Очищений і нарізаний пастернак перемішати з кмином, калінджі, коріандром, сіллю, цедрою апельсина і соком лимона.
Розігріти духовку до 190 градусів.
Деко застелити пергаментом і налити столову ложку кукурудзяної олії.
Викласти пастернак на деко і запікати 15 хвилин.
Через 15 хвилин перемішати пастернак, зменшити вогонь і запікати ще 10 хвилин.
Потім полити пастернак 1 ст.л. меду, перемішати і вимкнути духовку до повного охолодження.

Такий пастернак можна вживати в самостійному вигляді або як гарнір до печінки.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, пастернак запечений

Теги: Калінджі , коріандр , кмин , цедра апельсина

Связанные товары