Свинина з грибами шиітаке

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 10.11.2012 Просмотров: 5186 Комментарии : 0

Свинина с грибами шиитаке Вам буде потрібно (на 2 порції)

  • 300 г свинини
  • маленький качан савойської капусти
  • 18 шт. шиітаке
  • соєвий соус
  • Зелена цибуля
  • хмелі-сунелі
  • імбир
  • асафетида
  • мелена кориця


Нарізати свинину шматочками, посолити, посипати хмелі-сунелі, асафетідой, меленою корицею, імбиром. Обсмажити свинину.
Додати трохи води, соєвий соус і тушкувати 15 хвилин.

Потім додати сухі гриби шиітаке (раніше залиті окропом на годину).
Через 10 хвилин додати шинкованную капусту і тушкувати ще 10 хвилин.

Готову свинину посипати зеленою цибулею.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, свинина з грибами шиітаке

Теги: асафетида , імбир , кориця , хмелі-сунелі

Связанные товары